(1 customer review)

Coway Bateri Bidet

RM39.00RM1,390.00

↓ 20%

Spesifikasi Produk

  • Battery operated (3x  AA Battery)
  • Soft closing seat cover
  • Smart seat sensor
  • Low battery indicator
  • 2 Water pressure level

Maklumat Tambahan Coway Bateri Bidet

Coway Bateri Bidet adalah sepenuhnya menggunakan bateri untuk berfungsi dan sangat sesuai dengan tandas anda.
Dengan teknologinya yang cerdas dan bijaksana, pembersihan kini lebih bersih dan selesa.

Coway Bateri Bidet ini sangat sesuai dimiliki oleh setiap keluarga kerana ciri-ciri yang mudah & mesra pengguna untuk setiap lapisan umur. Bidet juga lebih mesra alam kerana mengurangkan penggunaan tisu tandas.

CIRI-CIRI Coway Bateri Bidet

Battery operated – Tidak perlu plug socket. Pasang & guna. Rechargeable Double A (AA) battery.
Lebih hygenic dan selesa – Tidak perlu menggunakan tangan. Water nozzle dua tahap kelajuan akan memastikan kebersihan di bahagian sensitif anda terjamin. Coway battery bidet mempunyai 2 water nozzle, satu di depan & satu dibelakang.
Easy to use – Panel one-touch yang sangat senang untuk digunakan. Malah orang tua dan kanak-kanak juga mudah untuk memahami cara penggunaan Coway bateri bidet ini.
Smart self-cleansing – Tidak perlu mencuci nozzle. Coway toilet seat didatangkan dengan automatic cleaning untuk menjaga kebersihan nozzle setiap kali selepas digunakan.
Universal design – Boleh muat pada standard size toilet seat.
Low Battery Warning – Apabila Coway Battery Bidet anda ‘low battery’. Notification akan muncul pada one-touch panel. So anda boleh recharge battery.
Save Water & Always Dry – Memastikan toilet anda sentiasa kering dan lebih banyak jimat air dengan appropriate water pressure daripada nozzle.
Toilet Seat Sensor – Coway Bidet Toilet seat dilengkapi dengan sensor automatik untuk detect bila anda duduk. Fungsi ini menghalang dari air terpercik keluar.

Spesifikasi Coway Bateri Bidet

Video Coway Bateri Bidet

Apa Kata Mereka Berkenaan Coway Bateri Bidet

1 review for Coway Bateri Bidet

  1. Mohamad Khaidzir Ibrahim

    T.kasih Puan Iffa. Saya sangat berpuashati dengan bidet ini kerana bathroom saya kelihatan very modern n penggunaannya sangat efisien terutama membantu anak kecil saya dlm proses potty train. T.kasih sekali lagi kerana membantu memudahkan saya

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Produk Coway

You cannot copy content of this page